The Menu

Foto dello Chef Francesco Calzone sorridente in posa al ristorante Deodato lounge Bistrot

Roots and Territories

Ten-course tasting menu

100

Amouse Bouche

Zeppolina, Aspromonte black pig cheek and Pollino pecorino cheese

Pre-meal

Mammola stockfish, Silan potatoes and peppers

Appetiser

Bagnara swordfish, aubergine and basil

First

Stroncatura con ‘Nduja di Spilinga, alici di Cetraro e finocchietto marino

Middle plate

Sibari rice with tenderloin, courgette flowers and mullet roe

According to

Black piglet of Calabria, corncob and mallet

End of meal

Our Tropean-style tuna

Pre Dessert

Bergamot and liquorice sorbet

Dessert

The memory of a Petrali

The small pastry shop

Appetisers

Raw fish with a selection of tartare, crustaceans and molluscs

(variable selection according to the catch of the day)

50
Marinated Podolica beef tartare with mirin, soy mayonnaise and wasabi
25
Tyrrhenian langoustine smoked in cherry wood, foie gras, soused cherries and liquorice
25
Seared octopus with pepper jam, mousse of Caprino di Aspromonte and Crusco powder
25
Kidney of veal with buffalo blue mousse, candied figs, walnuts and eucalyptus honey
25
Baccalà in olio cottura con Hummus di fagioli di Caria, foglie di tenerumi saltate al burro di Normandia e chips di Tapioca
25
tavola imbandita con un calice di vino bianco, un bicchiere di acqua e una mano che versa una salsa su un piatto di Baccalà gourmet
Primo piano di un piatto di cappellacci fatti a mano e sopra ogni cappellaccio è presente del caviale e tartare di scampi

First

Buttons stuffed with Monte Poro ricotta cheese, served with red prawn coulis, its tartare and candied citron
30
Tagliolino Pastificio Colacchio al riccio di mare, profumo di yuzu e foglia d’oro
35
Paccheri with crab, date brunoise and bay leaf powder
25
7-year-old Acquerello rice whipped with three tomatoes and stracciatella and basil
25

Seconds

Astice blu, salsa Normanna” e caviale osietra
35
Mixed fried food from the Gulf with vegetable tempura and sweet and sour sauce
30
Seared amberjack with absolute courgette and its dashi
30
Beef fillet Rossini style
30
Piatto con tataki di Tonno e cipolla rossa di Tropea su un piatto bianco ed un tavolo scuro
vista dal balcone del Deodato Lounge Bistrot sul mare di Tropea, nella spiaggia accanto il santuario di Santa Maria dell'Isola di Tropea

Side dishes

Tomato, onion and burrata cheese
10
Cucumber, peach and feta cheese
10
Battered vegetables
10

Dessert

Our ice cream cups

(chocolate, pistachio, hazelnut and fiordilatte)

10
Bergamot and tonka bean sorbet
10
Fruit composition
10
Dessert tradizionale su un piatto bianco di design
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